Single Blog Title

This is a single blog caption

Möhinää helteessä

Jyväskylä Rugby Clubin miesten edustusjoukkue Badgers kohtaa lauantaina 21.7.18 kotikentällään Huhtasuolla Porvoo Old Town Shamrocksin kello 15:00. Odotettavissa on hellettä, auringonpaistetta ja rehtiä rytinää erinomaisella nurmella! Pikkupurtavaa löytyy seuran kioskista, jonka voitot menevät junioritoiminnan hyväksi. Kaikki mukaan kannustamaan! Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

JRC:n mäyrät majailevat tällä hetkellä sarjassa neljäntenä, juuri välieräviivan paremmalla puolella. Porvoolaiset ovat tiukasti takana ja tavoittelevat aiemmasta parantuneella pelillään Badgersin asemia. Sarja on ollut laadultaan ja piste-eroiltaan ennätystasainen, josta osoituksena hallitsevan mestarin Badgersin valahtaminen neljännelle sijalle kauden puoliväliin tultaessa. Tämä kehitys on ollut ehdottoman hyvä lajin ja sen vakavampien harrastajien kannalta.

Ottelusta on odotettavissa erittäin tasainen ja suoraviivaisen fyysinen. Mäyrät ovat palanneet voittokantaan saatuaan pakotettua vastustajat keskemmälle kenttää roimaan painiin, joka tuntuu sopivan kokeneille ja kookkaille etupelaajille. Porvoolaiset lähtevät varmasti kovalla väännöllä hakemaan täyttä 5-pisteen pottia, sillä heidän tiensä pudotuspeleihin on erittäin kivinen millään muulla tuloksella.

 


 Seuraa heitä: 


Rymy ”Elias” Nyrkkitappelu: Huikean atleettinen on ollut tällä(kin) kaudella erittäin vaikea pideltävä vastustajille. Ison jötikän stepit ja syötöt kontaktista kolmen miehen ahdistellessa lähentelevät taidetta, ei kovin hyvää taidetta, mutta taidetta kuitenkin. Ratkoo pelejä ja finaaleja yksinään jos fokus pysyy oikeissa asioissa.Shane ”Manly man” Breen: Maajoukkueeseen vihdoin loukkaantumisten jälkeen murtautunut nuorehko mies täydentää Porvoon mobiilia etupelaajien laumaa. Potentiaaliaan väläyttelevän kasin erikoiskykyjä ovat hirvimäiset amok-juoksut puolustuksen läpi syvään selustaan järkyttyneen näköisellä ilmeellä, sekä rauhallisuuden tuonti Akseli ”Thö Släpper” Peltoniemen höpinöiden rinnalla.